MOVE Transfer – INTERETNIKA

Proiectul se bazează pe transferul de experiență dobândit de către Asociația Județeană Sportul pentru Toți Suceava în activități sportive și culturale cu grupul țintă Hard-to-reach. Transferul de experiență se face la Asociația Județeană Sportul pentru Toți Suceava la Asociația Județeană Sportul pentru Toți Iași în baza unui parteneriat bine definit. Partenerii acestui proiect sunt Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Iași, Penitenciarul Iași și Fundația Serviciilor Sociale Bethany Iași.

Grupul țintă cu care se vor dezvolta activități practice este format din beneficiari ai serviciilor Peniteciarului Iași și ai Fundației Bethany. Proiectul mai include și activități teoretice în care se vor defini clar idei de colaborare interinstituțională.

Proiectul are o durată de derulare de 10 luni, începând cu 01.06.2014 și este finanțat de către International Sport and Culture Association Danemarca și Coca Cola Foundation.

http://www.isca-web.org/english/news/romanianorganisationimplementsfirstmovetransferactivityinmaximumsecuritypenitentiary

Mai multe informații puteți obține de aici:

http://www.isca-web.org/english/news/firstinitiativesselectedformovequalityandmovetransfer