Cupa Cartierelor, Editia a V-a

GazetaSV.ro si Pub Sport Ramiro pun din nou Suceava în miscare. Aduna-ti gasca de prieteni si inscrie-te la Cupa Cartierelor, competitia care iti readuce bucuria fotbalului din spatele blocurilor.
Organizată impreună cu Rai Caffe, Asociatia Judeteana Sportul pentru Toti Suceava, Federatia Romana Sportul pentru Toti cea de-a cincea editie a competitiei se va desfasura pe terenul bazei sportive Ramiro din Burdujeni, în perioada 31 mai – 2 iunie (preliminarii) si 7 – 9 iunie (turneul final) si se adresează tinerilor din cartierele municipiului Suceava si nu numai.
Citeste mai departe…
Cupa Cartierelor, Editia a V-a

Înscrierile echipelor la cea de-a cincea editie a Cupei Cartierelor se pot face până pe data de 27 mai (inclusiv), prin intermediul siteului www.GazetaSV.ro.
Cupa Cartierelor 2013 – promo
Anul acesta Cupa Cartierelor Suceava a fost inclusa de Federatia Romana Sportul pentru Toti pe lista activitatilor desfasurate in parteneriat cu ISCA – International Sport and Culture Association, Danemarca si FAU – Friedrich – Alexander Universitat Erlangen-Nurnberg, Germania in cadrul MOVE PROJECT cofinantat de European Commision’s Executive Agency for Health and Consumers.
http://www.wemoveyou.eu/
Regulament de concurs:
► fiecare echipă poate înscrie în competiţie un lot de maxim 10 jucători (6 titulari + 4 rezerve);
► vârsta minimă de participare este 14 ani;
► o echipă poate înscrie maxim 3 jucători din afara municipiului Suceava;
► fiecare echipă va reprezenta cartierul de unde are cei mai mulţi jucători în cadrul lotului. De exemplu: dacă dintr-o echipă de 10 jucători, 4 sunt din Burdujeni, 3 din Obcini, unul din George Enescu, unul din Mărăşeşti şi unul din Itcani, echipă respectivă va reprezenta cartierul Burdujeni. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a acorda derogare de la această regulă pentru sponsorii oficiali ai competiţiei;
► nicio echipă nu îşi poate modifica sau completa lotul de jucători după 27 mai;
► nicio echipă nu îşi poate modifica / completa lotul între faza preliminarilor şi turneul final;
► taxa de inscriere este de 100 de lei / echipă (nume standard) si 150 de lei / echipă (nume de firmă comercială). Taxa va fi achitată la tragerea la sorti;
► fiecare echipă înscrisă va juca cel puţin două meciuri de-a lungul competiţiei;
► la editia din acest a Cupei Cartierelor sunt acceptate echipe din urmatoarele cartiere: Burdujeni, George Enescu, Obcini, Zamca, Centru, Itcani si Marasesti.
Pentru informaţii suplimentare apelaţi numerele: 0732/004568 sau 0742/590494.